Авторепаратура

Anest Iwata - Япония, водещ производител на шприцпистолети и шприцтехника за авторепаратурата и индустриалното производство. Продуктовата гама включва няколко вида пистолети за лакове и грундове и др., помпи и аксесоари, които се използват в различни приложни полета - сервиз, работилница или, предприятие, като акцентът е върху мотото по-добри резултати с по-малко разходи.

Прочети повече »

sia Abrasives - Швейцария, производител на шкурки на рула, ленти, листа, шайби и други разновидности във всички зърнености – за металообработващата и дървообработващата промишленост и за производителите на плочи

Прочети повече »

FEYCOLOR – Германия, производител на висококачествени китове, филери и лакове за поправка на автомобили.

Прочети повече »

Horn & Bauer – Германия, водещ производител на покривно фолио

Прочети повече »

3 S – Германия, производител на сертифицирани защитни облекла

Прочети повече »

WEPA Professional - Вашият надежден партньор в областа на професионалната хигиена. В центъра на  продуктова гама е новата линия на марката WEPA  категоризирана за  всяка нужда. WEPA престиж, WEPA комфорт, WEPA интелигентен. 

Прочети повече »

Новини Авторепаратура
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »