Консумативи и машини за текстилната промишленост

Фирма АЛБАКО ИМПЕКС е представител за българския пазар на:

Кръглоплетачни машини на фирма MAYER & Cie

  • Най-висока технология в кръглото плетене
  • Електронен избор на игли и платини, както от цилиндъра, така и от рипа
  • Нишководачи за еластомер
  • Неограничени възможности за мостриране
  • Бърза смяна на моделите
Прочети повече »

Кръглоплетачни машини на фирма Merz Maschinenfabrik GmbH

  • СС4 – Високо производителен едноцилиндров кръглоплетачен автомат за производството на фини дамски чорапогащници и чорапи
  • CC4-MED – Високо производителен кръглоплетачен автомат за производство на медицински стягащи чорапи с клас на компресия І, ІІ и ІІІ, наколенки, защитни превръзки за глезените, налакътници.
  • MBS Merz Body Single – Модерният кръглоплетачен автомат за производство на безшевни артикули като бельо, бански костюми, спортни облекла, медицински стягащи изделия и т.н.
Прочети повече »

Фирма АЛБАКО ИМПЕКС предлага на производителите на чорапогащници и чорапи прежди на:

 

FEIN - ELAST, Германия - облечени еластомерни прежди от най-високо качество - единично и двойно облечени с полиамид или памук; въздушно точкувани; пресукани по методите `core spun` и `siro spun`, металически прежди.

Прочети повече »
 

Италиански производители - полиамидни прежди – гладки и текстурирани, микрофибърни; еластомерни нишки

Фирма Албако Импекс предлага в магазина си в София, кв. Изток, ул. А.П. Чехов № 2 луксозни одеяла от камилска вълна и кашмир, внос от Монголия.

Новини Консумативи и машини за текстилната промишленост
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »