Филтърни шихти за винопроизводство, фармация и др.

Филтърните шихти с марка STRASSBURGER FILTER се утвърдиха на българския пазар благодарение на отличното си качество и надеждност, което гарантира оптимален резултат при филтрацията на вина, спиртни напитки, химически и козметични продукти.

Прочети повече »

Diagramma AG е швейцарска фамилна фирма с над 100 години опит в производството на техничека хартия. Нашият специализиран машинен парк, нашите специалисти, както и нашата гъвкавост, благодарение на нашия голям склад, обосновават нашата отлична интернационална репутация.

Прочети повече »

Сита за мелничарската промишленост, транспортни ленти

Фирма СЕФАР Швейцария произвежда вече повече от 150 години най-качествени ситотъкани за печат, за филтрация и за пресяване, включително и за мелничарството, съчетавайки традиция с иновативност.

Прочети повече »

Новини Филтърни шихти за винопроизводство, фармация и др., сита за мелничарската промишленост, транспортни ленти
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »