Новини

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар сме. Седалището на фирмата е Лихтенщайн. Ultralight e с над 30 години опит в разработването и производството на UV-лампи и компоненти. Благодарение на дългогодишния професионален опит с различното приложение на UV-технологията, произвеждаме първокласни продукти, които се използват и ценят от нашите клиенти в цял свят. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и дълъг живот. Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Прочети повече »
 
02.02.2016

Промяна в пътното движение при офиса

В продължение на две години - от 1 февруари 2016 г., се затваря едното платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” - между ул. „Силистра” и бул. „Янко Сакъзов”. Движението става двупосочно в едното платно. Причината - работата по третия лъч на метрото. Закриват се местата за почасово платено паркиране на източното пътно платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между бул. „Янко Сакъзов” и ул. „Силистра”, и по западното пътно платно на ул. „Проф. Милко Бичев” между бул. „Ген. Данаил Николаев” и ул. „Силистра”.

Прочети повече »
 
20.03.2014

Фирма Албако Импекс ще вземе участие на изложението Техномебел, което ще се проведе от 1 - 5 април 2014 г. в Интер Експо Център. Заповядайте на нашия щанд в зала 1 - А1.
Ще ви очакваме!

 
20.03.2012

Албако Импекс ЕООД е официален представител за България на Sherwin-Williams (САЩ), производител на висококачествени лакове, филери, бои, китове и други продукти за авторепаратурата.

 
25.03.2010

Заповядайте в нашия магазин за хранителни стоки в София, кв. Изток, ул. А.П. Чехов № 2 (на ъгъла с ул. Акад. Методи Попов)

 
15.03.2010

Заповядайте в нашата новооткрита Винотека

Избрани вина от водещи български изби можете да закупите в новооткритата Винотека на фирма Албако Импекс ЕООД, която ще намерите в София, кв. Изток, ул. А.П. Чехов № 2 (на ъгъла с ул. Акад. Методи Попов).

Прочети повече »