« назад

WEPA Professional

Фирма АЛБАКО ИМПЕКС ЕООД е официален вносител  на продукти на немската фирма WEPA Professional  и има удоволствието да Ви ги представи.

WEPA Professional  е Вашият надежден партньор в областа на професионалната хигиена. В центъра на  продуктова гама е новата линия на марката WEPA  категоризирана за  всяка нужда. WEPA престиж, WEPA комфорт, WEPA интелигентен. 

WEPA има специален ангажимент към  качеството. Това е отразено и в актуализирани Сертификати на фирмата за продуктите й.« назад

Новини Авторепаратура
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »
 

Документи