Консумативи за печат

МАРАБУ

Фирма МАРАБУ е германски производител на мастила за ситопечат, тампонен печат и дигитален печат. Марката е синоним на качество и надеждност. Фирма МАРАБУ съществува и се развива успешно повече от 150 години.

Прочети повече »
СЕФАР

Фирма СЕФАР Швейцария произвежда вече повече от 150 години най-качествени ситотъкани за печат, за филтрация и за пресяване, включително и за мелничарството, съчетавайки традиция с иновативност.

Прочети повече »
КИСЕЛ И ВОЛФ

Фирма КИСЕЛ И ВОЛФ, Германия е специализирана в производството на химия за ситопечатни шаблони с гаранция за най-висока прецизност. Фирмата предлага не само пълната гама продукти за всеки вид ситопечат, но и технологична подкрепа на своите клиенти.

Прочети повече »
Tampoprint

Tampoprint – добре дошли при изобретателите и водещите на пазара! Нашият основател и шеф изобретява печата със силиконов тампон. Защото искал да бъде по-добър. Да може всяко мастило да се отпечата върху не толкова плоски и равномерни повърхности. Успял е и резултатът е много добър.

Днес цялата фирма Tampoprint AG работи затова да подобрят тампонния печат, както и лазерния. Защото искаме да сме най-добрите. Защото искаме да сме водещите на пазара. Успяваме и резултатът е много добър.

Прочети повече »
ФИМОР

Фирма ФИМОР, Франция е специализирана в производството на ракелна гума за ситопечат. Гамата от продукти на фирмата е много разнообразна, предвид различните материали, които се печатат и изискванията към крайния продукт на печата.

Прочети повече »
Peters

Фирма Lackwerke Peters – Германия, е специалист в развитието и производството на специални лакове и покрития за електрониката.

Прочети повече »
ISIMAT GmbH Siebdruckmaschinen

ISIMAT GmbH Siebdruckmaschinen развива и произвежда ситопечатни машини, хибрид-машини (комбинация на сито- и флексопечат) за печат на пластмасови туби, капачки, чаши, бутилки и др.

ISIMAT GmbH Siebdruckmaschinen предлага решения отговарящи на днешните и на бъдещите изисквания на клиентите, по-висока производителност, индивидуални решения за конкретни клиенти.

Прочети повече »
Peyer Graphic AG

Peyer Graphic AG – Вашият надежден партньор за облагородяващи и преге-фолиа, облицовъчни материали. Фирмата е създадена през 1880 г. в Швейцария, работи с повече от 2000 клиента в над 40 страни в цял свят.

Peyer Graphic AG предлага най-доброто фолио за всяко приложение във всеки желан цвят. Иновативни продукти и решения за облагородяване на печата, комбинирани с единствено по рода си обслужване. Винаги отлично качество. Рязане и конфекциониране на фолио по поръчка на клиента. Водеща фирма на пазара за преге-фолиа за туби, капачки, стъкло.

Прочети повече »
ITW

Фирма ITW е водещ английски производител на фолия за топъл печат, включително и фолиа за маркиране дата на производство върху опаковките. Фолиата се отличават с отлично качество и надеждност.

Прочети повече »
Ultralight AG

Ultralight AG – Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар сме. Седалището на фирмата е Лихтенщайн. Ultralight e с над 30 години опит в разработването и производството на UV-лампи и компоненти.

Прочети повече »

Новини Консумативи за печат
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »
 
18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »