Консумативи за печат

МАРАБУ

Фирма МАРАБУ е германски производител на мастила за ситопечат, тампонен печат и дигитален печат. Марката е синоним на качество и надеждност. Фирма МАРАБУ съществува и се развива успешно повече от 150 години.

Прочети повече »
СЕФАР

Фирма СЕФАР Швейцария произвежда вече повече от 150 години най-качествени ситотъкани за печат, за филтрация и за пресяване, включително и за мелничарството, съчетавайки традиция с иновативност.

Прочети повече »
КИСЕЛ И ВОЛФ

Фирма КИСЕЛ И ВОЛФ, Германия е специализирана в производството на химия за ситопечатни шаблони с гаранция за най-висока прецизност. Фирмата предлага не само пълната гама продукти за всеки вид ситопечат, но и технологична подкрепа на своите клиенти.

Прочети повече »
Tampoprint

Tampoprint – добре дошли при изобретателите и водещите на пазара! Нашият основател и шеф изобретява печата със силиконов тампон. Защото искал да бъде по-добър. Да може всяко мастило да се отпечата върху не толкова плоски и равномерни повърхности. Успял е и резултатът е много добър.

Днес цялата фирма Tampoprint AG работи затова да подобрят тампонния печат, както и лазерния. Защото искаме да сме най-добрите. Защото искаме да сме водещите на пазара. Успяваме и резултатът е много добър.

Прочети повече »
ФИМОР

Фирма ФИМОР, Франция е специализирана в производството на ракелна гума за ситопечат. Гамата от продукти на фирмата е много разнообразна, предвид различните материали, които се печатат и изискванията към крайния продукт на печата.

Прочети повече »
Peters

Фирма Lackwerke Peters – Германия, е специалист в развитието и производството на специални лакове и покрития за електрониката.

Прочети повече »
ISIMAT GmbH Siebdruckmaschinen

ISIMAT GmbH Siebdruckmaschinen развива и произвежда ситопечатни машини, хибрид-машини (комбинация на сито- и флексопечат) за печат на пластмасови туби, капачки, чаши, бутилки и др.

ISIMAT GmbH Siebdruckmaschinen предлага решения отговарящи на днешните и на бъдещите изисквания на клиентите, по-висока производителност, индивидуални решения за конкретни клиенти.

Прочети повече »
Ultralight AG

Ultralight AG – Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар сме. Седалището на фирмата е Лихтенщайн. Ultralight e с над 30 години опит в разработването и производството на UV-лампи и компоненти.

Прочети повече »

Новини Консумативи за печат
 

18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »