« назад

3 S

3 S е немски призводител, специализиран в производството на сертифицирани защитни работни облекла по лиценз на DuPont - TYVEK®, TYCHEM®, TYCHEM® C & F. Освен това преработват други синтетични материали, различни полипропиленови текстили, покривни и ламинирани материали и др.

Продуктите на 3 S задоволяват потребностите от най-различни видове работни облекла и облекла за химичната индустрия, като например гащеризони, предпазващи от опасни вещества облекла, костюми за цялостно предпазване (TYCHEM® C & F), които позволяват на тялото да диша. Разбира се, асортиментът включва и многобройни отделни детайли като престилки, налакътници и калцуни.


« назад

Новини Авторепаратура
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »