« назад

Horn & Bauer

Tрадиционно семейно предприятие, основано през 1924 г, Horn & Bauer днес е водещ специалист в производството и облагородяването на пластмасови фолиа за функционална защита и опаковане. Предприятието оперира на международния пазар и в него са заети повече от 350 работници. Основните принципи на Horn & Bauer са качество, опазване на околната среда и сигурност за неговите клиенти.

Чрез ефективни процеси и висока иновативност Horn & Bauer осигурява своя растеж, стриктната ориентация към клиентите и високата конкурентоспособност. Предприятието действа на потенциални пазари с продукти и услуги с висока ефективност. По този начин то допринася и за развитието и успеха на  своите клиенти.

Системи за защита на превозни средства

Развитието на системи за защита на превозни средства на базата на покривно фолио е основополагащо от години в Horn & Bauer. Продуктовата гама се характеризира с функционалност и доказано качество.

Покривно фолио с отлични адхезивни качества AQUAFIT
Покривните фолиа предлагат защита при всякакъв вид дейност, свързана с лакиране. Те са достъпни в различни качества, изпълнения, дължини и ширини.

Покривно фолио с добра адхезия – най-изгодната алтернатива:
Безцветен полиетилен, ширина 400 см. сгънат на ширина на ролката 96 см.
Дължина: 1 Ролка 300м.

Защита на седалките
Нашите покривни калъфи за седалки пасват на всички видове седалки. Те покриват седалката и облегалката за глава и са достъпни в различни варианти и размери.

Защита на волана
Пасващи за автомобили и камиони. Подходящи за употреба както при нови превозни средства, така и при поправяне на стари

OPTISET 3 в 1

OPTISET 3 в 1 система е комбинация от 3 части за защита на интериора в една кутия.
Една опаковка съдържа 250 комплекта.

Защитно покривало OPTIFIT за седалки
Подобрен вътрешен слой, предотвратяващ свличане. Гъвкавата външна повърхност не позволява залепване за облеклото на оператора. Бяло-сив полиетилен - 790 х 1330 mm

Защитно покривало за под
Неплъзгащ се слой от едната страна. Сив полиетилен 550 х 550 мм.

Защитно покривало за волан
Специално бяло фолио, много разтегливо, без приплъзване.

Integral 2 в 1

Идеална защита за интериора на колата

 • Лесен за работа – 2 неприплъзващи елемента с едно откъсване
 • Перфектно пасва на седалката и на пода чрез неприплъзващото покритие
 • Постелката не се плъзга, защото е свързана с калъфа
 • Предпазва от масла, прах и вода
 • Размери: Калъф 700 х 1500 mm за всички размери седалки; Постелка 510 х 700 mm, значително по-големи от познатите на пазара

Подложки за под от полиетилен и хартия

Подходящи за употреба както за нови превозни средства, така и при поправяне на стари. Полиетилен, не се плъзга, устойчив на масло, мръсотия и вода.

Защитно фолио за първокласно обслужване на клиенти

Гамата защитни фолиа предлагана от фирма Horn & Bauer се произвежда от полиетилен по патентована технология, щадяща околната среда.

 Аргументи в полза на екологично съобразни полиетиленови материали:

 • Полиетиленът е минерален маслен продукт от висок клас. Той е органичен материал, чиято структура е подобна на растителните влакна на база на въглерод и водород.
 • Производството на полиетилен е щадящо природата. Не замърсява, както и свободните изпарения от него не са опасни. Полиетиленът е страничен продукт при подготовката на минералните масла.
 • Енергийните нужди при производство на полиетиленови фолиа са по-ниски в сравнение със същите при производтво на други видове фолиа (например хартиени). По този начин се пестят ресурси.
 • Нашите продукти от полиетилен не съдържат пластификатори или тежки метали. Те са физологично безопасни.
 • Полиетилените могат да се използват няколко пъти поради тяхната висока устойчивост на разкъсване и на влага. Ето защо, те са щадящи околната среда.

Щадящи околната среда и лесни за поставяне

 • Полиетиленовите фолиа са на водна основа
 • Horn & Bauer използват само щадящи околната среда, несъдържащи тежки метали, полиетиленови смеси за производството на защитни фолиа.
 • Фолиата могат да бъдат използвани за производство на енергия или да бъдат рециклирани и използвани отново.


« назад

Новини Авторепаратура