« назад

Ultralight AG

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар сме. Седалището на фирмата е Лихтенщайн. Ultralight e с над 30 години опит в разработването и производството на UV-лампи и компоненти.

Благодарение на дългогодишния професионален опит с различното приложение на UV-технологията, произвеждаме първокласни продукти, които се използват и ценят от нашите клиенти в цял свят.

Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и дълъг живот. Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

С избора на Ultralight и ALBACO си осигурявате следните предимства:

  • бърза и целенасочена обработка на Вашите запитвания
  • най-кратък срок на доставка
  • комплексна техническа консултация
  • специфични за клиента решения
  • продукти с най-високо качество

За да можем най-бързо да изготвим оферта за Вас моля попълнете приложения файл!

http://www.ultralight-uv.com/


« назад

Новини Консумативи за печат
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »
 
18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »