« назад

Teknos

Teknos е един от водещите производители на лакови покрития за индустрията в Скандинавия и Централна Европа. Дружества на групата Teknos работят в Скандинавия, Германия, Великобритания, Полша, Словения, Русия, Украйна и Китай. Освен това Teknos поддържа добре разработена търговска мрежа с представителства в над двадесет други европейски страни.

Teknos има над 900 служители по света. Годишният оборот на групата Teknos e 200 млн. евро. Teknos е едно от най-големите дружества във Финландия, което е фамилна собственост.

Индустриални лакови покрития за метал

Teknos разработва специални решения за индустриалните потребители на лакове за метал според изискванията на клиента. Teknos произвежда голяма гама от течни и прахови бои за метал, съобразени с актуалните стандарти за опазване на околната среда.

Много клиенти оценяват възможността за доставка на течни и прахови покрития от един производител. Когато едно изделие се състои от няколко съставни части, които изискват различна технология на нанасяне на покритията, Teknos осигурява оптическата хармония между тях.

Модерните лаборатории и производствени мощности на Teknos са основа за успешната работа на добре обучения технически персонал. Оживената, интензивна работа с многобройните клиенти гарантира устойчиво съвместно развитие.

Индустриални лакови покрития за дърво

Teknos е водещ на пазара в областта на покритията на водна основа за дървообработващата промишленост в много страни. Обширната продуктова програма включва импрегнатори, грундове, междинни покрития и финални лакове, които се продават под търговските имена AQUA и GORI Industry.

Teknos предлага покрития за външна употреба за следните приложения:

  • Прозорци, врати и зимни градини
  • Дървени облицовки
  • Градинска мебел и оборудване за детски площадки
  • Тераси

« назад

Новини Консумативи и машини за дървообработващата промишленост
 

18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »