« назад

Teknos

Teknos е един от водещите производители на лакови покрития за индустрията в Скандинавия и Централна Европа. Дружества на групата Teknos работят в Скандинавия, Германия, Великобритания, Полша, Словения, Русия, Украйна и Китай. Освен това Teknos поддържа добре разработена търговска мрежа с представителства в над двадесет други европейски страни.

Teknos има над 900 служители по света. Годишният оборот на групата Teknos e 200 млн. евро. Teknos е едно от най-големите дружества във Финландия, което е фамилна собственост.

Индустриални лакови покрития за метал

Teknos разработва специални решения за индустриалните потребители на лакове за метал според изискванията на клиента. Teknos произвежда голяма гама от течни и прахови бои за метал, съобразени с актуалните стандарти за опазване на околната среда.

Много клиенти оценяват възможността за доставка на течни и прахови покрития от един производител. Когато едно изделие се състои от няколко съставни части, които изискват различна технология на нанасяне на покритията, Teknos осигурява оптическата хармония между тях.

Модерните лаборатории и производствени мощности на Teknos са основа за успешната работа на добре обучения технически персонал. Оживената, интензивна работа с многобройните клиенти гарантира устойчиво съвместно развитие.

Индустриални лакови покрития за дърво

Teknos е водещ на пазара в областта на покритията на водна основа за дървообработващата промишленост в много страни. Обширната продуктова програма включва импрегнатори, грундове, междинни покрития и финални лакове, които се продават под търговските имена AQUA и GORI Industry.

Teknos предлага покрития за външна употреба за следните приложения:

  • Прозорци, врати и зимни градини
  • Дървени облицовки
  • Градинска мебел и оборудване за детски площадки
  • Тераси

« назад

Новини Консумативи и машини за дървообработващата промишленост
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »
 
18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »
 
20.03.2014

Фирма Албако Импекс ще вземе участие на изложението Техномебел, което ще се проведе от 1 - 5 април 2014 г. в Интер Експо Център. Заповядайте на нашия щанд в зала 1 - А1.
Ще ви очакваме!