« назад

Riepe

От 25 години фирма RIEPE® в град Bunde проектира и произвежда електронно управляеми системи за шприцване на специални течности, както и съответните химически продукти за мебелната промишленост.

Освен това фирмата произвежда електронни устройства за търсене на метални включвания за предпазване на режещите инструменти, швабелшайби и други.

Химическите продукти за електронно управляемите шприцващи устройства и за други специални приложения са специално разработени и се произвеждат изключително от RIEPE®.

Фирма RIEPE® доставя своите продукти на водещите производители на кантиращи машини. Всички клиенти имат успех с продуктите на RIEPE® и използват техния дългогодишен опит, както при електронните системи за шприцване, така и при уредите за търсене на метални включвания в техните различни приложения.

Фирма RIEPE® се отличава особено с високото качество на своите продукти, перфектния сервиз и близостта с клиентите. Тези фактори ги правят световен лидер на пазара.


Шприцващите устройства работят устойчиво и без поддръжка само с течностите, специално разработени за всяко конкретно приложение! Това се потвърждава от дългогодишния опит на фирма RIEPE®. Върху продуктите на RIEPE® могат без проблеми да се нанасят и лакови покрития.


Отделящи, Почистващи & Антистатични охлаждащи течности

Ф-ма RIEPE® предлага освен шприцващите устройства богата гама Отделящи, Почистващи и Антистатични охлаждащи течности, които са собствена разработка и собствено производство, и в комбинация с шприцващите устройства позволяват постигането на оптимални резултати. Независимо дали се отнася за специален отделител за нанасяне отгоре и отдолу на детайла, за продукт за използване в горещата зона при притискащата ролка, специални почистващи течности преди швабелчетките или антистатична охлаждаща течност за разреждане на електрическия заряд в канта и охлаждане на лепилната фуга, фирма RIEPE® предлага компетентно решение на всеки от тези проблеми.


Отделител LPZ/II ®

Област на приложение: Кантиращи машини с фуговащ агрегат

Опаковка: 30 L | 200 L

Чрез нанасянето на този специален отделител върху горната и долната страна на детайла, се избягва свързването на излязлото извън лепилната фуга лепило с повърхността на детайла.


Отделител TH97 ® - устойчив на висока температура

Област на приложение: Горещите зони на кантиращата машина

Пример: Постформинг | Софтформинг

Опаковка: 30 L | 200 L

С този специално разработен отделител детайлите могат да минават през горещите участъци на машината, без да се нарушава действието на продукта.


Почистваща течност LP163/93 ®

Област на приложение: Преди швабелшайбите | Ръчно почистване

Опаковка: 30 L | 200 L

Чрез нанасянето на почистващата течност преди швабелшайбите се почиства предварително нанесеният отделител и се разтварят остатъците от лепило. Другата функция, която продуктът изпълнява, е охлаждането на канта и лепилната фуга.


Антистатична Охлаждаща течност LP289/99

Област на приложение: След залепването на канта

Опаковка: 30 L | 200 L

Чрез нанасянето на антистатичната охлаждаща течност кантът се разрежда от статичното електричество и същевременно се охлажда лепилната фуга. Опипващите ролки и детайлът остават чисти от стружки.


Отделител NFLY ®

Област на приложение: Притискаща ролка | Притискаща обувка | Инструменти | Кант | Предпазно фолио | Ламинат

Опаковка: 30 L | 200 L

Чрез нанасянето на този отделител върху притискащата ролка се предотвратява полепването на лепило по нея и по материала на канта.


Отделител LP113/03

Област на приложение: Върху канта в областта на ъгловото съединяване

Опаковка: 30 L | 200 L

Този отделител се шприцва върху вече залепения надлъжен кант в областта на ъглите, за да се избегне зацапването му с остатъци от лепило при напречното кантиране.


« назад

Новини Консумативи и машини за дървообработващата промишленост
 

18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »