« назад

Keil Fräskettenfabrik

От десетилетия се произвеждат продукти с отлично качество като фрезови, подпорни, прорезни и специални гарнитури. Фирмата разполага с широка гама наличности на хромирани вериги и гарнитури. Всички вериги с разделение А (22,6 мм), В (16,2 мм) или С (13,7 мм)

Стандартни вериги за всички стационарни дълбачни машини: Haffner, Festo, ELU, Bäuerle, Fezer, Rapid, Centauro, Framar, ME-SA, Masterwood, Griggio и др.

Ширина на веригите: 6 мм до 50 мм
Ширина на прореза: 20 мм до 50 мм
Дълбочина на прореза: 100 / 125 / 135 / 150 / 175 мм


« назад

Новини Консумативи и машини за дървообработващата промишленост
 

22.03.2019

Уважаеми Клиенти,

Между 26-30 март в Интер Експо Център, София ще се проведе тазгодишното изложение Техномебел.

Фирма Албако Импекс ще участва в зала 1, Щанд А1 с представлявана от нас фирма Ultralight – производител на високотехнологични UV и LED лампи, както и на превключватели. Ultralight UV-лампите отговарят на най-високите изисквания и се отличават с надеждност, висококачествена работа и особено дълъг живот, на конкурентни цени. На щанда ще присъства г-жа Тrinkl от фирма Ultralight и която с готовност ще отговаря на всички Ваши технически въпроси.

Предоставят на ползвателя максимална сигурност на процеса и допринасят за минимализиране на общите разходи чрез намаляване на непланирани процесни загуби и интервалите за обслужване.

Очакваме Ви!

 
 
24.03.2014

WEPA Professional

Фирма Албако Импекс е официален вносител на втората по големина (в бранша) в Германия фирма WEPA Professional, производител на професионални хигиенни консумативи и дозиращи системи.

Прочети повече »
 
18.06.2018

Ultralight AG

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма Ultralight AG, чийто представител за българския пазар с...

Прочети повече »
 
20.03.2014

Фирма Албако Импекс ще вземе участие на изложението Техномебел, което ще се проведе от 1 - 5 април 2014 г. в Интер Експо Център. Заповядайте на нашия щанд в зала 1 - А1.
Ще ви очакваме!